Pomazánka z taveného sýra s čerstvou pažitkou - postup přípravy
Pokud hledáte inspiraci na snadné silvestrovské pohoštění, vyzkoušejte pomazánku z taveného sýra s čerstvou pažitkou podle receptu z YouTube kanálu Vaření s Jančou. Skvěle se hodí na chlebíčky či jednohubky, které po namazání stačí už jen lehce dozdobit.
Ingredience
Změklé máslo dejte do mísy a vyšlehejte ho do nadýchané pěny. Poté k němu přidejte tavené sýry a směs opět pečlivě vyšlehejte.
Půlku cibule nakrájejte najemno. Pažitku nasekejte na malé kousky a spolu s cibulí ji dejte do mísy. Směs opět lehce vyšlehejte.
Pomazánku dochuťte solí a můžete ji ihned servírovat. Vhodná je především na chlebíčky či jednohubky, které po namazání stačí jen lehce dozdobit zeleninou, šunkou nebo čerstvými bylinkami.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou