Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlé zelí z červené cibule s kmínem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Rychlé zelí z červené cibule s kmínem - postup přípravy

Pokud hledáte originální přílohu, vyzkoušejte toto rychlé zelí z červené cibule s kmínem, podle Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Perfektně se hodí k pečenému masu.

Ingredience pro:
3 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Červenou cibuli očistěte a nakrájejte ji na půlkolečka. V hrnci zahřejte trochu oleje a cibuli na něm osmažte po dobu několika minut.

2. KROK

Během smažení k cibuli přidejte sůl, celý kmín, třtinový cukr a ocet. Poté vše velmi pečlivě promíchejte.

3. KROK

Nakonec k cibuli přilijte vodu a vařte ji bez poklice, dokud se voda nevyvaří a směs nezhoustne. Když je cibulové zelí hotové, mělo by mít příjemnou konzistenci a intenzivní chuť.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů