Rychlé zelí z červené cibule s kmínem - postup přípravy
Pokud hledáte originální přílohu, vyzkoušejte toto rychlé zelí z červené cibule s kmínem, podle Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Perfektně se hodí k pečenému masu.
Ingredience
Červenou cibuli očistěte a nakrájejte ji na půlkolečka. V hrnci zahřejte trochu oleje a cibuli na něm osmažte po dobu několika minut.
Během smažení k cibuli přidejte sůl, celý kmín, třtinový cukr a ocet. Poté vše velmi pečlivě promíchejte.
Nakonec k cibuli přilijte vodu a vařte ji bez poklice, dokud se voda nevyvaří a směs nezhoustne. Když je cibulové zelí hotové, mělo by mít příjemnou konzistenci a intenzivní chuť.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem