Zelný salát s jablkem a kukuřicí - postup přípravy
Osvěžte své masové pokrmy výživnou přílohou v podobě zelného salátu s jablkem. Je jednoduchý na přípravu a ideální také jako svačinka nebo lehká večeře s pečivem.
Ingredience
Zelí nakrájejte na proužky a smíchejte ho s nakrájenou okurkou a oloupaným jablkem, nakrájeným na proužky.
Poznámka: Před přidáním jablka k ostatním ingrediencím, ho smíchejte s citronovou šťávou. Díky tomu nezhnědne.
Do mísy přidejte nasekaný kopr s kukuřicí a směs ochuťte solí a pepřem. Na závěr přidejte smetanu a ingredience důkladně zamíchejte.
Poznámka: Konzervovanou kukuřici před použitím slijte.
Zelný salát s jablkem můžete podávat ihned, ale skvěle chutná i vychlazený.
Tip: Salát můžete podávat samotný, s pečivem nebo jako přílohu k masovým pokrmům.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Erstaunliche Recipes