Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Zelný salát s jablkem a kukuřicí

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Zelný salát s jablkem a kukuřicí - postup přípravy

Osvěžte své masové pokrmy výživnou přílohou v podobě zelného salátu s jablkem. Je jednoduchý na přípravu a ideální také jako svačinka nebo lehká večeře s pečivem.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Zelí nakrájejte na proužky a smíchejte ho s nakrájenou okurkou a oloupaným jablkem, nakrájeným na proužky. 

Poznámka: Před přidáním jablka k ostatním ingrediencím, ho smíchejte s citronovou šťávou. Díky tomu nezhnědne.

2. KROK

Do mísy přidejte nasekaný kopr s kukuřicí a směs ochuťte solí a pepřem. Na závěr přidejte smetanu a ingredience důkladně zamíchejte. 

Poznámka: Konzervovanou kukuřici před použitím slijte.  

3. KROK

Zelný salát s jablkem můžete podávat ihned, ale skvěle chutná i vychlazený. 

Tip: Salát můžete podávat samotný, s pečivem nebo jako přílohu k masovým pokrmům.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Erstaunliche Recipes

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů