Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Tuňákový salát s rajčaty, okurkou a olivami

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Tuňákový salát s rajčaty, okurkou a olivami - postup přípravy

Jednou za čas je potřeba se trochu více zaměřit na zdravou stravu a udržet si svou hezkou postavu, třeba s tímto chutným tuňákovým salátem s olivami. Nejenže potěší vaše chuťové buňky, ale zároveň po jeho konzumaci rozhodně neztloustnete.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Salát nakrájejte nadrobno a dejte ho do mísy, ve které budete vše míchat. Rajčata nakrájejte nadrobno a přidejte je k němu, totéž proveďte i s okurkami. Olivy nasekejte nadrobno a přidejte je do mísy, následně dodejte tuňáka z konzervy a olivový olej s mletým černým pepřem. Vše důkladně promíchejte a salát máte hotový, dobrou chuť!

2. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů