Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlý pivní tatarák z romaduru

3,6
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Rychlý pivní tatarák z romaduru - postup přípravy

Pokud nevíte, jaké pohoštění připravit o svátcích vaším blízkým, vyzkoušejte tento pivní tatarák z romaduru, podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Příprava je velmi snadná a zabere vám jen chvíli.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Na tatarák

Na topinky

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Romadur nakrájejte na menší kostky a červenou cibuli nadrobno. Z feferonek odřízněte stopky, vyjměte z nich semeníky a společně s kapary je nasekejte najemno.

2. KROK

Vše přendejte do mísy a poté ke směsi přidejte pepř, sladkou papriku, hořčici, olej, worcestrovou omáčku a následně vše velmi dobře promíchejte.

3. KROK

Do mísy nakonec přidejte kečup, černé pivo a opět vše promíchejte. Tatarák přendejte do uzavíratelné sklenice a vložte ho na 2 hodiny do lednice.

4. KROK

Sádlo vložte ho pánve a nechte ho rozehřát. Poté na něm osmažte chléb z obou stan do zlatova.

5. KROK

Na talíř položte tvořítko a naplňte ho tatarákem. Poté k němu přidejte kapary, cibuli, česnek a bylinky dle vlastních preferencí. Následně ho podávejte s topinkami.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů