Rychlý pivní tatarák z romaduru - postup přípravy
Pokud nevíte, jaké pohoštění připravit o svátcích vaším blízkým, vyzkoušejte tento pivní tatarák z romaduru, podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Příprava je velmi snadná a zabere vám jen chvíli.
Na tatarák
Na topinky
Romadur nakrájejte na menší kostky a červenou cibuli nadrobno. Z feferonek odřízněte stopky, vyjměte z nich semeníky a společně s kapary je nasekejte najemno.
Vše přendejte do mísy a poté ke směsi přidejte pepř, sladkou papriku, hořčici, olej, worcestrovou omáčku a následně vše velmi dobře promíchejte.
Do mísy nakonec přidejte kečup, černé pivo a opět vše promíchejte. Tatarák přendejte do uzavíratelné sklenice a vložte ho na 2 hodiny do lednice.
Sádlo vložte ho pánve a nechte ho rozehřát. Poté na něm osmažte chléb z obou stan do zlatova.
Na talíř položte tvořítko a naplňte ho tatarákem. Poté k němu přidejte kapary, cibuli, česnek a bylinky dle vlastních preferencí. Následně ho podávejte s topinkami.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty