Hovězí maso na cibuli s česnekem - postup přípravy
Pokud nemáte čas na dlouhé přípravy, vyzkoušejte recept na hovězí maso na cibuli s česnekem. Nakrájíte jen pár ingrediencí a pak už jen počkáte, až se pokrm sám uvaří.
Ingredience
Hovězí maso nakrájejte na kostky, které vložte do hrnce a zalijte je vodou. Maso zakryjte nadrobno nakrájenou cibulí, na kterou položte plátky másla.
Obsah hrnce vařte 1 hodinu, pod pokličkou. Po hodině do hrnce přidejte prolisovaný česnek a pokrm ochuťte pepřem, solí a cukrem. Pokrm promíchejte, přikryjte pokličkou a pokračujte ve vaření dalších 90 minut.
Tip: Hovězí maso na cibuli servírujte s oblíbenou přílohou, jako jsou brambory nebo například rýže.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Natalia jetel recepty