Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Studený zelný salát s kuřecím masem

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 30 minut

Studený zelný salát s kuřecím masem - postup přípravy

Studený zelný salát s kuřecím masem je lehký a má osvěžující chuť. Výhodou pokrmu je, že ho připravíte jednoduše, rychle a mohou si na něm pochutnat i dietáři.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Maso

Základ

Cibulová marináda

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Cibuli nakrájejte na proužky a smíchejte ji se solí, cukrem, octem a vroucí vodou. Zelí nakrájejte na proužky a vařené kuřecí maso nadrobno. 

2. KROK

Poznámka: Kuřecí prsa vařte 30 minut v osolené vodě s bobkovým listem, cibulí, mrkví a paprikovým kořením.  

3. KROK

Salátovou okurku nakrájejte na menší kousky a vařená vejce nadrobno. Všechny ingredience smíchejte ve větší míse a zelený salát s kuřecím masem ihned servírujte. Skvěle chutná také vychlazený.

Poznámka: Vejce vařte 10 minut. Před smícháním ingrediencí cibuli slijte.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů