Rychlý cuketový salát s rajčaty a fetou - postup přípravy
Rychlý cuketový salát je svěží lehké jídlo, ideální ke svačince i jako příloha k masovým pokrmům. Skvěle kombinuje křehkost zeleniny s jemnou strukturou sýra.
Ingredience
Na proužky nakrájenou cibuli smíchejte s citronovou šťávou a na kolečka nakrájenou cuketou, kterou grilujte na pánvi 1,5 minuty z každé strany.
Poznámka: Před krájením z cukety odřízněte okraje, které nebudete potřebovat. Mohou zelenině dodat, zejména starším plodům, hořkou chuť.
K zelenině přidejte nakrájená rajčata, papriku, nasekanou petrželku, fetu a směs ochuťte solí, pepřem a zalijte olivovým olejem.
Poznámka: Před krájením zbavte papriku semeníku.
Ingredience důkladně zamíchejte a rychlý cuketový salát podávejte s oblíbeným pečivem nebo jako přílohu k masovým pokrmům.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: KAZAN