Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Smetanová pomerančová zmrzlina

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Smetanová pomerančová zmrzlina - postup přípravy

Pochutnejte si na smetanové pomerančové zmrzlině s exotickou chutí. Připravíte ji snadno a jen z pár ingrediencí, mezi kterými najdete lahodné kondenzované mléko.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -
Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Pomerančovou šťávu smíchejte se sušeným mlékem a pomerančovým koncentrátem. 

Tip: Pomerančovou šťávu sceďte, abyste se zbavili dužiny.

2. KROK

Jakmile se ingredience propojí, přidejte kondenzované mléko a do tuha vyšlehanou smetanu. Směs nalijte do mísy, kterou zakryjte potravinovou fólií a vložte do mrazáku na 3–4 hodiny. 

3. KROK

Smetanovou pomerančovou zmrzlinu servírujte naporcovanou. 

Tip: Každou porci můžete ozdobit čerstvým pomerančem a několika lístky máty.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Lily Cooková

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů