Kozí rohy v medovém nálevu s česnekem - postup přípravy
Kozí rohy v medovém nálevu zaujmou jemně pikantní chutí s příjemně sladkým ocáskem. Díky tomuto receptu získáte originální doplněk do salátů, těstovin i k masu.
Základ
Do 1 sklenice
Nálev
Omyté kozí rohy zbavte stopek a nakrájejte je na kolečka. Do sterilizovaných sklenic vložte koriandr celý, listy celeru a nakrájené stroužky česneku.
Poznámka: Ingredience jsou určeny pro naplnění dvou sklenic o objemu 430 ml.
Sklenice naplňte kozími rohy, které pokryjte několika plátky česneku a zalijte je směsí jablečného a klasického octa, medu a soli.
Poznámka: Sterilizace nádobí je nutná, aby nedošlo ke znehodnocení pokrmu bakteriemi.
Sklenice uzavřete a poté je skladujte v lednici.
Tip: Kozí rohy v medovém nálevu budou tím lepší, čím déle budou naložené.
Pokud hledáte inspiraci na zavařování, přidejte se do naší FB skupiny Sezónní recepty, zavařování.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Еда, я тебя омномном!

