Pikantní sendviče s vejcem a bylinkami - postup přípravy
Sendviče jsou úžasně důmyslné a jednoduché. Pikantní sendvič s vejcem a bylinkami je toho další důkaz. Toto občerstvení na každém stole přijde vhod. Jednoduché, voňavé a chutné jídlo nádherně doplní setkání s rodinou a přáteli. K jeho přípravě je možné použít jak dlouhý bochník, tak i jiný chléb, včetně bagety. Jednoduše zvolte pečivo, které máte nejraději. Žádný svátek nebo oslava se neobejdou bez lahodných a snadno připravitelných svačinových sendvičů. Upravte množství česneku podle vlastních představ, protože někteří ho mají rádi více, jiní méně. Pokud máte rádi pikantnější pokrmy, krutony více namažte. A pokud jste opravdovým znalcem kořeněných jídel, můžete česnek protlačit lisem a smíchat s vejcem.
Ingredience
Chléb nebo bagetu nakrájejte na plátky a smažte na pánvi na rostlinném oleji pouze z jedné strany. Uvařte vejce, nechte je vychladnout a poté je nastrouhejte na hrubém struhadle.
Plátky pečiva potřete česnekem ze strany, kde jsou opečené, a poté je namažte majonézou. Nahoře posypte sendviče strouhanými vejci. Nakrájejte kopr a zelenou cibulku a posypte je sendviči. Přiklopte druhým kusem pečiva a užijte si originální sendvič.
K přípravě pikantních sendvičů můžete použít jakoukoli zeleninu, kterou chcete. Nemusíte dělat jen jednotlivé vrstvy. Můžete vše smíchat dohromady se strouhanými vejci a poté sendviče naplnit. Vzhledem k tomu, že toastový chléb je opečený pouze na jedné straně, takže ho lze snadno ukousnout, aniž by hrozilo, že rozsypete polovinu náplně na talíř nebo po zemi. Díky tomu se nemusíte bát ho jíst ani ve společnosti dalších lidí.