Babiččin vesnický kotlík

ČAS PŘÍPRAVY
30 minut
ČAS VAŘENÍ
30 minut
NÁROČNOST
Snadná

Babiččin vesnický kotlík - postup přípravy

Zajímavým nápadem na oběd či večeři z jednoho hrnce je babiččin vesnický kotlík plný masa a zeleniny. Je zdravý, vydatný a velmi chutný.
1. KROK

Nakrájejte cibuli na čtvrtkolečka a dejte ji smažit na oleji. Po chvíli přihoďte na kolečka nakrájenou mrkev a vše prosmahněte. Pak nakrájejte vepřové maso na kostky, dejte ho k zelenině a smažte, dokud se nezatáhnou. Přidejte 3 střední brambory nakrájené na kostky, osolte, opepřete a dochuťte sušenou bazalkou.

2. KROK

Nakrájejte na kostičky červenou a zelenou papriku a mladou střední cuketu a přidejte ji ke směsi. Promíchejte a nechte vše smažit. V misce si připravte směs z česneku, kostky kuřecího vývaru (můžete samozřejmě použít vlastní domácí, pokud máte), rajčatového protlaku a vody. Přilijte ji do hrnce a vše 20 minut duste pod poklicí na mírnějším plameni. Před podáváním směs posypejte nasekanou petrželkou.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
5/5 (81%) 131 hlasů
Nahlásit chybu
129 lidí právě čte
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt