Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Česneková marináda s bazalkou

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Česneková marináda s bazalkou - postup přípravy

Užijte si bezchybné grilování s originálním receptem na marinádu s česnekem a bazalkou. Překvapte všechny své přátelé a známé skvělou chutí grilovaného masa.

Ingredience pro:
4 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Marie Möglichová
1. KROK

Oloupané stroužky česneku rozmáčkněte čepelí nože a poté je nasekejte na malé kousky. Nakrájený česnek dejte do hmoždíře a přidejte k němu tymián, česnekovou sůl a nakonec také lístky bazalky a chilli vločky.  

2. KROK

Směs v hmoždíři důkladně podrťte spolu s olivovým olejem, citronem i solí. Vytvořte kašičku, kterou promíchejte s jemně naklepanými kuřecí prsy.  

3. KROK

Mísu s masem přikryjte potravinářskou fólií a nechte ho několik hodin odpočívat. Naložená kuřecí prsa můžete po vyndání z lednice položit na rozpálený gril a pozvolna je z obou stran ugrilovat. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: ThatDudeCanCook

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů