Domácí avokádová pomazánka

i Zdroj fotografie: Andy Březinová
i Zdroj fotografie: Andy Březinová
i Zdroj fotografie: Andy Březinová
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
10 minut
NÁROČNOST
Snadná

Domácí avokádová pomazánka - postup přípravy

Pokud máte dojem, že avokádo není zrovna nic moc pro vás, pak jste ještě nevyzkoušeli tuto chutnou pomazánku, ve které je jeho chuť posunuta na úplně novou úroveň. Svůj jednoduchý a rychlý recept nám poskytla paní Andy Březinová.
1. KROK

Uvařte si dvě vajíčka natvrdo. Do větší mísy rozmačkejte obě avokáda. Poté k nim přidejte uvařená, na drobné kostičky nakrájená vejce. Cibuli oloupejte a nakrájejte ji najemno, poté ji dodejte do mísy s vejci a avokádem.

2. KROK

Následně vše promíchejte do hladké konzistence. Poté postupně do pomazánky vmíchejte zakysanou smetanu, sůl a mletý černý pepř dle chuti. Naposled pomazánku promíchejte a podávejte třeba na opečeném toustu. Dobrou chuť!

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 149 hlasů
Nahlásit chybu
55 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty