Domácí avokádová pomazánka - postup přípravy
Pokud máte dojem, že avokádo není zrovna nic moc pro vás, pak jste ještě nevyzkoušeli tuto chutnou pomazánku, ve které je jeho chuť posunuta na úplně novou úroveň. Svůj jednoduchý a rychlý recept nám poskytla paní Andy Březinová.Uvařte si dvě vajíčka natvrdo. Do větší mísy rozmačkejte obě avokáda. Poté k nim přidejte uvařená, na drobné kostičky nakrájená vejce. Cibuli oloupejte a nakrájejte ji najemno, poté ji dodejte do mísy s vejci a avokádem.

Následně vše promíchejte do hladké konzistence. Poté postupně do pomazánky vmíchejte zakysanou smetanu, sůl a mletý černý pepř dle chuti. Naposled pomazánku promíchejte a podávejte třeba na opečeném toustu. Dobrou chuť!
