Domácí ovesné pečivo - postup přípravy
Na tomto domácím pečivu najdete jen samé výhody. Stačí vám jen tento „chléb“ usmažit na pánvi a můžete si jej dát třeba s nějakou domácí pomazánkou.
Ingredience
Na opečení
Nachystejte si větší mísu a nasypejte do ní ovesné vločky. Rozklepněte k nim jedno vejce a přidejte k nim špetku soli. Začněte těsto promíchávat a po chvíli do něj přilijte vodu, s mícháním nepřestávejte. Nakonec do těsta přidejte prášek do pečiva a dochuťte ho libovolným množstvím strouhané mozzarelly.
Pánev, ve které budete pečivo péct, vymažte máslem a naneste na ni těsto. Rozprostřete ho a usmažte na mírném ohni. Jakmile těsto vyschne, otočte jej na druhou stranu a pokračujte ve smažení dozlatova. Poté máte hotovo a můžete pečivo podávat, dobrou chuť!