Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí ovesné pečivo

3,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Domácí ovesné pečivo - postup přípravy

Na tomto domácím pečivu najdete jen samé výhody. Stačí vám jen tento „chléb“ usmažit na pánvi a můžete si jej dát třeba s nějakou domácí pomazánkou.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Na opečení

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Nachystejte si větší mísu a nasypejte do ní ovesné vločky. Rozklepněte k nim jedno vejce a přidejte k nim špetku soli. Začněte těsto promíchávat a po chvíli do něj přilijte vodu, s mícháním nepřestávejte. Nakonec do těsta přidejte prášek do pečiva a dochuťte ho libovolným množstvím strouhané mozzarelly.

2. KROK

Pánev, ve které budete pečivo péct, vymažte máslem a naneste na ni těsto. Rozprostřete ho a usmažte na mírném ohni. Jakmile těsto vyschne, otočte jej na druhou stranu a pokračujte ve smažení dozlatova. Poté máte hotovo a můžete pečivo podávat, dobrou chuť!

3. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů