Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí tatarka s kyselou okurkou

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Domácí tatarka s kyselou okurkou - postup přípravy

Domácí tatarka s kyselou okurkou je jednoduchá na přípravu a skvěle se hodí k nejrůznějším masovým i zeleninovým pokrmům. Je osvěžující a její chuť si zamilujete.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Majonézu smíchejte s nadrobno nakrájenými okurkami a kapary. Přidejte nasekanou pažitku, sušený estragon, nasekaný kopr a hořčici s worcestrovou omáčkou.

2. KROK

Do mísy vlijte citronovou šťávu a vsypte špetku soli. Ingredience důkladně promíchejte a užívejte si lahodnou chuť domácí tatarky. 

3. KROK

Tip: Tatarku můžete servírovat ihned, ale skvěle chutná vychlazená. V takovém případě ji vložte na 30 minut do lednice před tím, než ji budete podávat.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Jeden den recept

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů