Domácí tatarka s kyselou okurkou - postup přípravy
Domácí tatarka s kyselou okurkou je jednoduchá na přípravu a skvěle se hodí k nejrůznějším masovým i zeleninovým pokrmům. Je osvěžující a její chuť si zamilujete.
Ingredience
Majonézu smíchejte s nadrobno nakrájenými okurkami a kapary. Přidejte nasekanou pažitku, sušený estragon, nasekaný kopr a hořčici s worcestrovou omáčkou.
Do mísy vlijte citronovou šťávu a vsypte špetku soli. Ingredience důkladně promíchejte a užívejte si lahodnou chuť domácí tatarky.
Tip: Tatarku můžete servírovat ihned, ale skvěle chutná vychlazená. V takovém případě ji vložte na 30 minut do lednice před tím, než ji budete podávat.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Jeden den recept