Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Drůbeží játra na cibulce s toskánským kořením

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Drůbeží játra na cibulce s toskánským kořením - postup přípravy

Drůbeží játra neprávem patří mezi opomíjené suroviny. Připravená na cibulce s česnekem a toskánským kořením jsou totiž velmi lahodná.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Nakrájejte velkou cibuli na měsíčky nebo půlkolečka a česnek nasekejte nadrobno. Rozehřejte pánev a dejte na ni cibuli, česnek a přilijte olivový olej. Vše mažte, dokud cibule nezačne chytat barvu. Pak ji odsuňte na bok a dejte na pánev játra.

2. KROK

Maso osmahněte rychle z obou stran hezky do růžova. Pak vše promíchejte s cibulí. Směs osolte, opepřete, dochuťte toskánským kořením a zamíchejte. Poté vše duste pod poklicí na mírném plameni ještě 3 minuty a můžete servírovat.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů