Farmářské brambory s klobásou a rajčaty - postup přípravy
Farmářské brambory vás ohromí svou rychlou přípravou a úžasnou chutí. Pokrm se skvěle hodí k obědu nebo večeři ve dnech, kdy není mnoho času na vaření.
Ingredience
Klobásu nakrájejte na kolečka a smažte ji v pánvi s rozpáleným olejem po dobu 5 minut. Klobásu z pánve vyjměte a na výpeku smažte nadrobno nakrájenou cibuli 1 minutu. K cibuli přidejte oloupanou mrkev, nakrájenou na kolečka a pokračujte ve smažení další 2 minuty.
Do pánve přidejte oloupané nakrájené brambory, které smažte 2 minuty. Směs doplňte o nakrájenou červenou papriku, osolte ji, ochuťte pepřem a mletou sladkou paprikou a vmíchejte do ní konzervované fazole.
Poznámka: Před krájením z papriky odstraňte semeník.
Pokrm vařte 2–3 minuty a nakonec do něj vmíchejte nakrájená cherry rajčata a hovězí vývar. Následně směs vařte 20–30 minut, pod pokličkou.
Tip: Farmářské brambory servírujte posypané nasekanou petrželkou.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vydatné a chutné