Jak správně ohřát starší bramborovou kaši

i Zdroj fotografie: iStock
ČAS PŘÍPRAVY
minut
ČAS VAŘENÍ
minut
NÁROČNOST
Snadná

Jak správně ohřát starší bramborovou kaši - postup přípravy

Snadno se může stát, že vám po obědě nebo večeři zbude větší množství bramborové kaše, protože jste neodhadli množství brambor. Dá se skladovat do dalšího dne a pak ohřát. Zapomeňte na mikrovlnnou troubu, opravdu lahodnou kaši dostanete při dodržení několika pravidel.
1. KROK

Kaši z lednice nejdříve prošťouchejte



Když vytáhnete starší kaši z lednici, rozhodně ji nezačněte okamžitě ohřívat. Potřebujete ji důkladně promíchat. Nejlepší bude, když ji znovu promačkáte za pomoci šťouchadla na brambory nebo vidličky. Teprve poté se můžete pustit do ohřívání.

2. KROK

Neohřívejte ji samotnou



Nestačí kaši jen postavit na sporák, je příliš hustá. Nalijte do ní trochu mléka, přidejte kousek másla a začněte ji trochu ohřívat. Další možností je přidat do kaše trochu smetany s 10 procenty tuku. Získá tak opravdu jemnou chuť. Pomalu ji zahřívejte, a když bude horká, přidejte ještě trochu másla.

3. KROK

Nepřipalte ji



Během ohřívání kaši velmi často míchejte, aby se vám nepřichytila na dno. Také ji v okamžiku, kdy je již horká, ze sporáku sundejte. Jinak se vám připálí a získá nepříjemnou pachuť.

Co si myslíte o receptu?
5/5 (81%) 749 hlasů
Nahlásit chybu
131 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt