Játra na cibulce s koriandrem a paprikou - postup přípravy
Vyzkoušejte recept na játra na cibulce, který je jednoduchý, rychlý a jeho výsledkem je pokrm plný rozmanitých chutí. Příprava vás navíc vyjde jen na pár korun.
Základ
Cibulový salát
V pánvi s rozpáleným olejem smažte na proužky nakrájenou cibuli po dobu 1 minuty. Po této době cibuli osolte, smažte ji další 2 minuty a následně k ní přidejte nakrájená játra. Směs zamíchejte a smažte 2 minuty.
Poznámka: Dobu smažení nepřekračujte.
Směs ochuťte solí, mletou sladkou paprikou, koriandrem a smažte ji ještě 5 minut na mírném ohni, pod pokličkou. Mezitím připravte salát.
Kolečka cibule propláchněte vodou, abyste z nich odstranili případnou hořkost a smíchejte je s nasekaným koprem, solí a octem.
Tip: Játra na cibulce servírujte teplá, společně s připraveným salátem.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: ЧАЙХАНА Узбечка