Jednoduchá mrkvová pomazánka - postup přípravy
Chutná mrkvová pomazánka vám může posloužit jako dokonalá záchrana v podobě rychlého občerstvení pro nečekanou návštěvu. Zároveň ji ale oceníte i na večeři po náročném dni, které v kombinaci s opečenými bagetkami nelze odolat.
Ingredience
Bagetu nakrájejte na kolečka a ta dejte opéct na suchou pánev z obou stran dozlatova. Poté je přemístěte na mřížku a vrhněte se na přípravu pomazánky. Mrkev nastrouhejte nadrobno a dejte do mísy. Přidejte prolisovaný česnek, nadrobno nakrájený kopr a petrželku a nastrouhané vařené vejce.
Osolte, opepřete, přidejte zakysanou smetanu a důkladně promíchejte. Hotovou pomazánku naneste na bagetky a můžete podávat. Pokud máte více času, tak ji nechejte na chvíli odležet v lednici a až poté ji natřete na bagetky (či jiné vaše oblíbené pečivo). Dobrou chuť!