Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Kakaové brownie bez cukru i mouky

3,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 40 minut

Kakaové brownie bez cukru i mouky - postup přípravy

Pokud si chcete dát něco na zub, ale držíte si štíhlou linii, vyzkoušejte toto kakaové brownie bez cukru i mouky. Příprava je velmi snadná a zabere vám jen pár minut.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Jablka dobře omyjte, oloupejte je, zbavte je jádřinců a nakrájejte je na kostičky. Následně do mixéru rozklepněte vejce a přidejte k nim jablka.

2. KROK

K jablkům přidejte kakao, rozpuštěný kokosový olej a kypřicí prášek do pečiva. Poté vše rozmixujte do jemné konzistence.

3. KROK

Vzniklé těsto přelijte do formy vyložené pečicím papírem. Poté ji vložte do předehřáté trouby na teplotu 180 °C a brownie pečte 40 minut.

4. KROK

Upečené brownie vyjměte z formy a nechte ho zcela vychladnout. Poté ho nakrájejte a servírujte ho.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Über Desserts

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů