Kakaové brownie bez cukru i mouky - postup přípravy
Pokud si chcete dát něco na zub, ale držíte si štíhlou linii, vyzkoušejte toto kakaové brownie bez cukru i mouky. Příprava je velmi snadná a zabere vám jen pár minut.
Ingredience
Jablka dobře omyjte, oloupejte je, zbavte je jádřinců a nakrájejte je na kostičky. Následně do mixéru rozklepněte vejce a přidejte k nim jablka.
K jablkům přidejte kakao, rozpuštěný kokosový olej a kypřicí prášek do pečiva. Poté vše rozmixujte do jemné konzistence.
Vzniklé těsto přelijte do formy vyložené pečicím papírem. Poté ji vložte do předehřáté trouby na teplotu 180 °C a brownie pečte 40 minut.
Upečené brownie vyjměte z formy a nechte ho zcela vychladnout. Poté ho nakrájejte a servírujte ho.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.