Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Kinder mléčné řezy s mascarpone

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Kinder mléčné řezy s mascarpone - postup přípravy

Pokud chcete potěšit své blízké dezertem s nadýchaným krémem, připravte jim Kinder mléčné řezy. Příprava je velmi rychlá, snadná a výsledek ohromující.

Ingredience pro:
1 plech
+ -

Korpus

Krém

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Vejce vyšlehejte s cukrem do světlé pěny. Přidejte smetanu, a jakmile se ingredience propojí, také směs mouky, kakaa a kypřicího prášku do pečiva. 

Tip: Suché ingredience prosejte, aby v těstu nevznikly hrudky.

2. KROK

Těsto rozprostřete na plech, vyložený pečicím papírem a pečte ho v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 10–15 minut. Upečený korpus rozřízněte na dva stejné kusy a nechte je vychladnout. 

3. KROK

Mezitím připravte krém. Mascarpone vyšlehejte s medem a v samostatné míse vyšlehejte smetanu dotuha. Do smetany vešlehejte moučkový cukr a vzniklou šlehačku opatrně vmíchejte do základu s mascarpone.

4. KROK

Krémem potřete první část korpusu, zakryjte ho druhou částí korpusu a okraje dezertu uhlaďte do rovna. Kinder mléčné řezy vložte na 2 hodiny do lednice a poté je servírujte nakrájené na kousky. 

5. KROK

Tip: Každou porci můžete podávat ozdobenou oblíbeným ovocem, jako jsou například maliny nebo borůvky. Dezertu to dodá slavnostnější a svěží vzhled.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Smaczny.tv

Facebook komentáře

Pro zobrazení, se přihlaste.
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů