Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Korejský zeleninový salát s česnekem

3,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 1 minuta

Korejský zeleninový salát s česnekem - postup přípravy

Tento korejský zeleninový salát můžete podávat jako svačinku, lehkou večeři, ale také jako přílohu k masu. Pokrm je výživný, plný vitamínů a je vhodný i pro ty, kteří se snaží shodit nějaké to kilo.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Hlávkové zelí nastrouhejte na tenké nudličky a na proužky nakrájejte také okurku, omytou červenou papriku, ředkev a červenou cibuli.

2. KROK

Ingredience zamíchejte a přidejte k nim na proužky nastrouhanou oloupanou mrkev, nadrobno nakrájené oloupané stroužky česneku, koriandr, mletou sladkou papriku a černý pepř. 

3. KROK

Zeleninu zalijte horkým rostlinným olejem, přidejte k ní nakrájenou jarní cibulku a vše osolte, oslaďte cukrem a ochuťte octem. Ingredience důkladně promíchejte a můžete podávat. 

4. KROK

Poznámka: Korejský zeleninový salát můžete podávat ihned, ale skvěle chutná vychlazený. V takovém případě ho vložte aspoň na 30 minut do lednice.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: OSHPAZ KELIN

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů