Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Křupavé cibulové kroužky plněné sýrem

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Křupavé cibulové kroužky plněné sýrem - postup přípravy

Překvapte svou rodinu pravým americkým předkrmem a připravte jim křupavé cibulové kroužky plněné sýrem. Podávejte je s vyladěným sýrovým nebo rajčatovým dipem.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Na obalení

Cibulový kroužek

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Sýr nakrájejte na 0,3–0,5 cm široké proužky. Poté očistěte cibuli a nakrájejte ji kolečka široká 1,5–2 cm. Cibuli opatrně rozeberte na jednotlivé kroužky.

2. KROK

Vezměte kroužek cibule a do jeho středu položte menší kroužek cibule. Do prázdného prostoru poté vložte plátek sýru. Postup opakujte, dokud budete mít dostatek cibule a sýru.

3. KROK

Do jednotlivých misek si připravte mouku, strouhanku a rozšlehaná vejce se solí a pepřem. Naplněnou cibuli obalte nejdříve v mouce, poté ve vejcích a nakonec ve strouhance.

4. KROK

Postup opakujte minimálně ještě jednou, aby při smažení sýr nevytekl. Na pánvi rozehřejte dostatečné množství oleje.

5. KROK

Jamile bude olej dostatečně rozpálený, postupně cibulové kroužky smažte dozlatova z každé strany 2–3 minuty. Poté je vyjměte z pánve a nechte je okapat na ubrousku.

6. KROK

Cibulové kroužky ještě teplé ihned servírujte s česnekovým, sýrovým nebo rajčatovým dipem.

7. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

8. KROK

Videopostup krok za krokem

9. KROK

Zdroj receptu: Nino’s Home

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů