Kuřecí paštika z vařeného masa

ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
20 minut
NÁROČNOST
Snadná

Kuřecí paštika z vařeného masa - postup přípravy

Pokud jste zatoužili po kvalitní domácí paštice, v supermarketu ji jen těžko pohledáte. Takovou si totiž můžete připravit jedině doma. Naštěstí na tom není nic těžkého a během chvilky ji zvládne každý.
1. KROK

Kuřecí prsa uvařte v osolené vodě a natrhejte je vidličkou na menší kousky. Dochuťte je dle chuti kari kořením a troškou kuřecího vývaru. Poté je dejte do mísy, přidejte mrkev nastrouhanou nahrubo, nakrájené olivy, oregano, pepř, nasekanou petrželku s pažitkou, majonézu a smetanový sýr. Vše důkladně promíchejte a můžete servírovat. Dobrou chuť!

2. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (79%) 235 hlasů
Nahlásit chybu
127 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt