Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Kuřecí paštika z vařeného masa

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Kuřecí paštika z vařeného masa - postup přípravy

Pokud jste zatoužili po kvalitní domácí paštice, v supermarketu ji jen těžko pohledáte. Takovou si totiž můžete připravit jedině doma. Naštěstí na tom není nic těžkého a během chvilky ji zvládne každý.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Kuřecí prsa uvařte v osolené vodě a natrhejte je vidličkou na menší kousky. Dochuťte je dle chuti kari kořením a troškou kuřecího vývaru. Poté je dejte do mísy, přidejte mrkev nastrouhanou nahrubo, nakrájené olivy, oregano, pepř, nasekanou petrželku s pažitkou, majonézu a smetanový sýr. Vše důkladně promíchejte a můžete servírovat. Dobrou chuť!

2. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů