Kuřecí paštika z vařeného masa - postup přípravy
Pokud jste zatoužili po kvalitní domácí paštice, v supermarketu ji jen těžko pohledáte. Takovou si totiž můžete připravit jedině doma. Naštěstí na tom není nic těžkého a během chvilky ji zvládne každý.
1.
KROK
Kuřecí prsa uvařte v osolené vodě a natrhejte je vidličkou na menší kousky. Dochuťte je dle chuti kari kořením a troškou kuřecího vývaru. Poté je dejte do mísy, přidejte mrkev nastrouhanou nahrubo, nakrájené olivy, oregano, pepř, nasekanou petrželku s pažitkou, majonézu a smetanový sýr. Vše důkladně promíchejte a můžete servírovat. Dobrou chuť!

2.
KROK
Videopostup krok za krokem
Galerie
127 lidí právě čte
Nadýchaná mramorovaná buchta ke kávě
Plněná kuřecí prsa pečená na bramborách
Smažené jablečné trojúhelníky se skořicovým cukrem
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma