Měkké a jemné kuřecí maso s houbami ve smetanové omáčce

ČAS PŘÍPRAVY
20 minut
ČAS VAŘENÍ
40 minut
NÁROČNOST
Snadná

Měkké a jemné kuřecí maso s houbami ve smetanové omáčce - postup přípravy

Chutný a vydatný oběd nebo večeře pro celou rodinu nemusí být složitá ani drahá. Vyzkoušejte nový recept na kuřecí stehna s houbami a smetanovou omáčkou, ke kterým můžete podávat brambory, těstoviny nebo jen míchaný salát.
1. KROK

Může se zdát, že potřebujete hodně ingrediencí, ale postup je ve skutečnosti překvapivě jednoduchý. Snadno ho zvládnete i po dlouhém a těžkém dni v práci a vaše rodina si pochutná na úžasné večeři. V první řadě si připravte maso. Kuřecí stehna umyjte a osušte papírovými utěrkami. Osolte, opepřete a přidejte koření, které máte na kuřeti nejraději, např. bazalku.

2. KROK

Kuřecí maso smažte do zlatova z obou stran ve směsi másla a rostlinného oleje na rozehřáté pánvi. Bude to pár minut trvat, ale získáte nádherně zlatou kůrku, která bude mít v omáčce příjemnou strukturu. Až budou stehna osmažená, rozložte je na velký talíř, kde chvilku počkají, než připravíte zbytek pokrmu.

3. KROK

Kuřecí maso smažte do zlatova z obou stran ve směsi másla a rostlinného oleje na rozehřáté pánvi. Bude to pár minut trvat, ale získáte nádherně zlatou kůrku, která bude mít v omáčce příjemnou strukturu. Až budou stehna osmažená, rozložte je na velký talíř, kde chvilku počkají, než připravíte zbytek pokrmu.

4. KROK

Kuřecí maso smažte do zlatova z obou stran ve směsi másla a rostlinného oleje na rozehřáté pánvi. Bude to pár minut trvat, ale získáte nádherně zlatou kůrku, která bude mít v omáčce příjemnou strukturu. Až budou stehna osmažená, rozložte je na velký talíř, kde chvilku počkají, než připravíte zbytek pokrmu.

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 214 hlasů
Nahlásit chybu
58 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt