Lečo s vejcem a gruzínským kořením - postup přípravy
Připravte si lečo s vejcem s originální chutí gruzínského koření. Je výživné, plné rozmanitých ingrediencí a můžete si ho dopřát ke snídani i jako lehký oběd či večeři.
Ingredience
V hrnci s rozpáleným olejem smažte nadrobno nakrájenou cibuli 2–3 minuty. Přidejte nakrájenou papriku a pokračujte ve smažení další 2 minuty.
Poznámka: Před krájením z paprik odstraňte semeníky.
Přidejte rajčata a po 2 minutách smažení také vejce. Po další minutě směs ochuťte solí, pepřem a gruzínským kořením Chmeli-Suneli. Směs vařte ještě 1 minutu a poté ji odstavte z tepla.
Tip: Zeleninové lečo s vejcem podávejte samostatně nebo s oblíbeným pečivem. Skvěle se k němu hodí čerstvý chléb nebo opečená bagetka.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Люблю БЫСТРО готовить

