Maďarská masová polévka

ČAS PŘÍPRAVY
30 minut
ČAS VAŘENÍ
80 minut
NÁROČNOST
Snadná

Maďarská masová polévka - postup přípravy

Tradiční maďarská masová polévka je vydatné jídlo plné masa, zeleniny, brambor a smetany. Je nejen velmi dobrá, ale zároveň vás zasytí stejně jako hlavní chod.
1. KROK

Nakrájejte slaninu na kousky, dejte ji do hrnce a pak ji 5 minut zprudka smažte. Pak přidejte na kusy nakrájené hovězí maso a smažte dalších 5 minut. Přidejte na čtvrtkolečka nakrájené cibule, nakrájenou mrkev, feferonku a česnek. Ochuťte solí, pepřem, sladkou paprikou, bazalkou a koriandrem a nechte 10 minut dusit na mírném plameni.

2. KROK

Přidejte litr vody a pak polévku půl hodiny vařte pod poklici. Mezitím si nakrájejte brambory na kostičky a zelené fazolky na menší kusy. Dejte je do hrnce a vařte dalších 15 minut vařte, dokud nezměknou.

3. KROK

Smíchejte zakysanou smetanu s moukou, přidejte trochu vývaru z polévky, promíchejte a za stálého míchání vlijte do hrnce. Přidejte šťávu z půlky citronu a vše vařte dalších 10 minut. Pak nasekejte hrst kopru, přidejte ho k polévce, provařte na posledních 5 minut a můžete servírovat.

4. KROK

Pokud se vám recept líbil, více podobných najdete v naší FB skupině Nejlepší recepty na polévky.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (77%) 211 hlasů
Nahlásit chybu
58 lidí právě čte
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt