Minutový recept na dokonalé fazole z trouby - postup přípravy
Jednoduchý a nenáročný recept na dokonalé zapečené fazole, které budete mít hotové za pár minut. Toto jídlo se tak dokonale hodí, když nemáte zrovna spoustu času na to, abyste několik hodin stáli v kuchyni. Navíc je to také velmi výživná bomba plná bílkovin a zdravých tuků. Pusťte se tedy do toho a vyzkoušejte tento recept sami.
Ingredience
Celý postup tohoto receptu je opravdu velmi jednoduchý, a budete jej mít hotový do pár minut. Stačí pouze namočit fazole na noc, aby změkly a poté je velmi jednoduše smíchat s rozmačkaným česnekem a všemi ostatními ingrediencemi. Důležité je pouze správné zamíchání, aby se všechny suroviny hezky spojily.
Až máte zamícháno, vložte celou směs do pečící mísy nebo skleněné láhve. V ní pouze zalijete celou směs vodou tak, aby byly fazole ponořené a poté nádobu poté vložíte do trouby předehřáté na 130 stupňů. Fazole poté pečte zhruba 2 hodiny podle druhu fazolí.
Až budou fazole dostatečně měkké, stačí je pouze případně dochutit a ozdobit lístkem čerstvé bylinky. Poté můžete podávat.
Dokonale se tento pokrm hodí například k čerstvému chlebu nebo dobrému pečivu. Nebo jako příloha k masu.