Nejlepší vařená kukuřice s máslem - postup přípravy
Vařená kukuřice s máslem je lahodná a můžete ji podávat jako samostatný pokrm. Vhodná je také jako chutná a originální příloha ke grilovaným masům a rybám.
Ingredience
Kukuřici očistěte, zelené kukuřičné listy omyjte a vše vložte do vroucí vody. Kukuřici vařte přibližně 2 hodiny, do změknutí.
Poznámka: Vodu můžete osolit, ale nemusíte. Solí pak můžete ochutit až uvařenou kukuřici dle vlastního vkusu.
Uvařenou kukuřici z vody vyjměte a podávejte ji osolenou a pomazanou trochou másla.
Tip: Na kukuřici si můžete pochutnat samostatně, ale můžete ji použít také jako přílohu například ke grilovanému masu.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Рецепты просто