Nepečený tvarohový dezert s ananasem - postup přípravy
Připravte si dezert, na který budete s láskou vzpomínat a nebudete se moci dočkat, až si jej uděláte znovu. Jeho velkou výhodou je, že nemusíte nic péct a jeho příprava jde prakticky od ruky.
Ingredience
Nalijte ananasový džus do mísy a nechejte v něm rozpustit želatinu v prášku, poté ji nechejte na cca hodinu odležet. Do větší mísy dejte tvaroh, kondenzované mléko, vanilkový cukr a zakysanou smetanu. Vše dohromady promixujte. Nabobtnanou želatinu ohřívejte, dokud se nerozpustí. Ananas nakrájejte na kostičky a přimíchejte ho ke smetaně s tvarohem.
Nakonec vše smíchejte i s želatinou. Rozinky předem namočte ve vroucí vodě a poté je do směsi přidejte také. Nachystejte si libovolnou dortovou formu a směs do ní nalijte. Dejte ji do ledničky, vyčkejte, než dezert zatuhne, a poté jej vyklopte na talíř. Následně ho můžete podávat, dobrou chuť!