Pohankové rohlíčky s vlašskými ořechy - postup přípravy
Připravte si chutné a zdravé cukroví z pohankové mouky podle rychlého receptu paní Romany Važanské. Rohlíčky budete mít upečené do 15 minut.
Ingredience
Všechny ingredience smíchejte dohromady a pomocí rukou vypracujte těsto, které poté zabalte do potravinové fólie a nechte 2 hodiny odpočívat.
Po této době z těsta vytvořte malé rohlíčky, položte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 10–15 minut.
Poznámka: Rohlíčky hlídejte, aby se vám nespálily. Z trouby je vyndejte, jakmile začnou růžovět.
Více autorčiných receptů najdete na jejích FB stránkách Vaříme a pečeme s Romanou.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.