Ředkvičková pomazánka s vejci

i Zdroj fotografie: Hana Petrášová
i Zdroj fotografie: Hana Petrášová
i Zdroj fotografie: Hana Petrášová
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
10 minut
NÁROČNOST
Snadná

Ředkvičková pomazánka s vejci - postup přípravy

Když narazíte v obchodě na sympatický svazek ředkviček, ale netušíte, co byste s ním doma vyvedli, vyzkoušejte jednoduchou pomazánku s vejci a cibulí podle receptu od paní Hany Petrášové.
1. KROK

Vejce nechte vařit ve vodě 10 minut, aby žloutek uvnitř úplně ztuhl. Po dovaření je nechte úplně vychladnout, oloupejte skořápku a vajíčka nakrájejte na kostičky. Cibuli oloupejte a nasekejte ji nadrobno, ředkvičky pokrájejte na kostičky nebo na tenké proužky a vše společně smíchejte v hluboké míse.

2. KROK

Salátovou směs trochu osolte, opepřete a případně přidejte také špetku mletého chilli. Přikápněte trochu plnotučné hořčice a majonézy a vše promíchejte, aby se jimi všechny ingredience v salátu důkladně obalily.

3. KROK

Hotovou pomazánku nechte vychladit a podávejte spolu s čerstvým pečivem nebo s topinkou.

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 301 hlasů
Nahlásit chybu
108 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt