Řepový salát s cibulí a rybím filé - postup přípravy
Ochutnejte originální řepový salát s cibulí, který je plný rozmanitých ingrediencí a má bohatou chuť. Najdete v něm také šťavnatého sledě, který pokrmu dodává šmrnc.
Základ
Zálivka
Cibuli nakrájejte na proužky a zalijte ji horkou vodou, ve které ji nechte pár minut namáčet.
Poznámka: Horká voda zbaví cibuli hořkosti a udělá ji šťavnatější a měkčí.
Oloupanou vařenou řepu nakrájejte na menší kousky, které smíchejte se slitou cibulí a nakrájenou rybou. Poté připravte zálivku.
Sůl smíchejte s jablečným octem, olejem a hořčicí. Zálivku vlijte k ostatním ingrediencím a důkladně je zamíchejte.
Poznámka: V tomto receptu byla použitá Adyghe sůl, kterou můžete nahradit klasickou solí.
Přidejte také hrášek s koprem, jarní cibulkou a ingredience znovu promíchejte. Řepový salát s cibulí servírujte samostatně nebo s oblíbeným pečivem.
Tip: Salát můžete podávat ihned, skvěle ale chutná i vychlazený.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Prostie Vkysnie Recepti