Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Řepový salát s cibulí a rybím filé

4,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 7 minut
čas vaření Vaření: 3 minuty

Řepový salát s cibulí a rybím filé - postup přípravy

Ochutnejte originální řepový salát s cibulí, který je plný rozmanitých ingrediencí a má bohatou chuť. Najdete v něm také šťavnatého sledě, který pokrmu dodává šmrnc.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Základ

Zálivka

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Cibuli nakrájejte na proužky a zalijte ji horkou vodou, ve které ji nechte pár minut namáčet. 

Poznámka: Horká voda zbaví cibuli hořkosti a udělá ji šťavnatější a měkčí.

2. KROK

Oloupanou vařenou řepu nakrájejte na menší kousky, které smíchejte se slitou cibulí a nakrájenou rybou. Poté připravte zálivku. 

3. KROK

Sůl smíchejte s jablečným octem, olejem a hořčicí. Zálivku vlijte k ostatním ingrediencím a důkladně je zamíchejte.

Poznámka: V tomto receptu byla použitá Adyghe sůl, kterou můžete nahradit klasickou solí.

4. KROK

Přidejte také hrášek s koprem, jarní cibulkou a ingredience znovu promíchejte. Řepový salát s cibulí servírujte samostatně nebo s oblíbeným pečivem.

Tip: Salát můžete podávat ihned, skvěle ale chutná i vychlazený.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Prostie Vkysnie Recepti 

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů