Rychlá pizza z toustového chleba se slaninou - postup přípravy
Až nebudete mít moc času na vaření, připravte si k obědu rychlou pizzu z toustového chleba. Je křehká, šťavnatá, má bohatou chuť a vyjde vás jen na pár korun.
Ingredience
Na plech, pokrytý pečicím papírem, vyskládejte 4 krajíce toustového chleba tak, abyste získali jeden větší čtverec.
Krajíce potřete majonézou a zakryjte je dalšími 4 krajíci chleba, které potřete kečupem.
Tip: Místo kečupu můžete použít rajčatovou omáčku.
Chléb rovnoměrně pokryjte kolečky salámu a posypte nahrubo nastrouhaným sýrem. Na sýr položte osmažené plátky slaniny, kterou posypte nasekanou petrželkou.
Poznámka: Slaninu smažte 3–4 minuty ze všech stran.
Rychlou pizzu z toustového chleba pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 15–20 minut. Následně ji podávejte nakrájenou na kousky.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Wild Soul. Cooking