Rychlé zapečené vepřové kotlety - postup přípravy
Pokud hledáte recept na extra snadný oběd, vyzkoušejte tyto rychlé zapečené vepřové kotlety. Servírovat je můžete s bramborovou kaší, hranolky nebo osvěžujícím salátem.
Ingredience
Vepřové kotlety nakrájejte na 1 cm široké plátky. Poté je po obou stranách lehce nožem do kříže rozřízněte. Maso následně dochuťte solí a pepřem.
Maso přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Následně oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenké kolečka. Poté nakrájejte i nakládanou okurku.
Vepřové plátky potřete majonézou a následně na ně vyskládejte nakrájené okurky a cibuli. Na zeleninu poté položte plátek sýru.
Vepřové maso vložte do předehřáté trouby na teplotu 180 °C a pečte ho přibližně 30 neb dokud nebude zcela měkké. Poté ho vyjměte a ihned ho servírujte.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: schnell food