Rychlý čokoládový cop s oříškovou náplní - postup přípravy
Pokud chcete svým blízkým naservírovat originální dezert, připravte jim rychlý čokoládový cop s křupavou oříškovou náplní, která mu dodává šmrnc.
Základ
Náplň
Na potření
Na posypání
Listové těsto rozprostřete na rovný povrch a jeho okraje zarovnejte seříznutím. Těsto potřete rozpuštěnou čokoládou smíchanou s mlékem, kterou posypte nasekanými ořechy.
Těsto zarolujte ze širší strany, položte ho na plech a pomocí nůžek v něm udělejte několik střihů, které rozevřete do stran.
Tip: Při stříhání těsta se nechte vést postupem níže ve videu.
Těsto potřete rozšlehaným vejcem a pečte ho v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 20 minut. Dezert servírujte posypaný moučkovým cukrem.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Die Liebe zu Desserts