Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlý párkový salát s kyselou okurkou

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 1 minuta

Rychlý párkový salát s kyselou okurkou - postup přípravy

Pokud jste milovníci sloního žrádla, pak si jistě zamilujte i tento párkový salát, podle YouTube kanálu Vaříme s Mozkem. Jeho příprava je navíc velmi snadná a rychlá.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Na salát

Na dokončení

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Do hrnce nalijte ocet, olej, kečup a hořčici. Směs zasypte cukrem a za stálého míchaní ji 1 minutu povařte. Poté ji odstavte a nechte ji vychladnout.

2. KROK

Na drobné kousky nakrájejte cibuli a okurky, párky na kolečka. Vychladlou směs opepřete, přidejte do ní worcesterovou omáčku, majonézu a poté ji důkladně promíchejte.

3. KROK

Do směsi přidejte nakrájené suroviny a vše opět pečlivě promíchejte. Salát před podáváním posypte nasekanou petrželkou a nejlépe ho dobře vychlaďte. Servírujte ho s čerstvým pečivem.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů