Rychlý párkový salát s kyselou okurkou - postup přípravy
Pokud jste milovníci sloního žrádla, pak si jistě zamilujte i tento párkový salát, podle YouTube kanálu Vaříme s Mozkem. Jeho příprava je navíc velmi snadná a rychlá.
Na salát
Na dokončení
Do hrnce nalijte ocet, olej, kečup a hořčici. Směs zasypte cukrem a za stálého míchaní ji 1 minutu povařte. Poté ji odstavte a nechte ji vychladnout.
Na drobné kousky nakrájejte cibuli a okurky, párky na kolečka. Vychladlou směs opepřete, přidejte do ní worcesterovou omáčku, majonézu a poté ji důkladně promíchejte.
Do směsi přidejte nakrájené suroviny a vše opět pečlivě promíchejte. Salát před podáváním posypte nasekanou petrželkou a nejlépe ho dobře vychlaďte. Servírujte ho s čerstvým pečivem.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem