Rychlý salámový salát „Ministr“ - postup přípravy
Obohaťte své menu rychlým salámovým salátem, plným rozmanitých ingrediencí a osvěžující bohaté chuti. Je ideální pochoutkou k posezení s přáteli a rodinou.
Ingredience
Salám nakrájejte na tenké proužky a smíchejte je s nakrájenými okurkami. V pánvi s rozpáleným olejem smažte na proužky nakrájenou cibuli 2–3 minuty a poté ji odstavte z tepla.
Mezitím vyšlehejte vejce se solí, z nichž polovinu vlijte do čisté pánve s olejem a smažte je 30 vteřin z každé strany. Postup opakujte, získáte tak dvě vaječné placky. Ty nakrájejte na nudličky a přidejte je do mísy se salámem a okurkami.
Do mísy přidejte také usmaženou cibuli s majonézou. Ingredience ochuťte solí, pepřem a důkladně je zamíchejte.
Tip: Rychlý salámový salát můžete servírovat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Улыбнись и Попробуй
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.