Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Fazolový salát s vejci a česnekem

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Fazolový salát s vejci a česnekem - postup přípravy

Chcete-li na Silvestra ohromit své hosty výbornými chlebíčky, které ještě nejedli, namažte na ně tento fazolový salát. Připravíte jej za chviličku a uvidíte, že už nebudete chtít dělat jiný.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Mrkev oloupejte a ponořte ji do vroucí vody. Vařte ji přibližně 20 minut, do změknutí. Do jiného hrnce s vroucí vodou ponořte také vejce a vařte je 10 minut. 

2. KROK

Po uvaření mrkev z vody vyndejte a nakrájejte ji na drobné kostičky. Na kostičky nakrájejte také nakládané okurky a oloupaná uvařená vejce. Všechny tyto ingredience smíchejte dohromady. 

3. KROK

Do mísy s výše uvedenými ingrediencemi přidejte také fazole a nakrájený kopr s prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Přidejte majonézu a vše důkladně promíchejte. 

4. KROK

Poznámka: Fazolový salát můžete podávat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený. V takovém případě jej dejte aspoň na 30 minut do lednice.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů