Rychlý salát z červené řepy a cibule - postup přípravy
Z červené řepy a cibule jde udělat vynikající salát. Na jeho přípravu budete potřebovat jen několik minut a získáte tak skvělou přílohu k mnoha jídlům.
Ingredience
Cibuli nakrájejte na tenká čtvrtkolečka. Dejte ji do misky, přidejte jablečný ocet a cukr, zamíchejte a nechte ji 10 minut marinovat. Uvařené řepy nastrouhejte na struhadle na korejskou mrkev nebo na běžném struhadle nahrubo a pak k ní přidejte cibuli.
Do mísy dejte prolisovaný česnek, dle chuti vše osolte a přidejte koriandr. Nakonec přilijte olej a citronovou šťávu, zamíchejte, nechte několik minut proležet a dodávejte.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.