Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Slaná ovesná omeleta s taveným sýrem

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut
čas vaření Vaření: 8 minut

Slaná ovesná omeleta s taveným sýrem - postup přípravy

Pokud máte na snídani rádi vejce, vyzkoušejte recept na tuto slanou ovesnou omeletu plnou bílkovin a vlákniny. Podávat ji můžete s čerstvou zeleninou a křupavým pečivem.

Ingredience pro:
1 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Do misky nasypte ovesné vločky a zalijte je teplým mlékem. Směs promíchejte a nechte ji odležet po dobu dvou minut, poté ji opět krátce promíchejte.

2. KROK

Do mísy rozklepněte vejce a přidejte k nim tavený sýr. Směs dochuťte solí, mletým kmínem a vše spolu pečlivě promíchejte pomocí vidličky.

3. KROK

Pánev pečlivě vymažte olivovým olejem a vaječnou směs do ní nalijte. Smažte ji po dobu 3–⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠4 minut pod poklicí. Poté omeletu otočte a postup opakujte.

4. KROK

Poté omeletu vyjměte z pánve a ihned ji servírujte. Podávat ji můžete s čerstvou zeleninou a oblíbeným pečivem.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Ricette dolci

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů