Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Těstoviny s pestem z medvědího česneku

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 8 minut

Těstoviny s pestem z medvědího česneku - postup přípravy

Jaro je tady a s ním také sezóna čerstvého medvědího česneku. Pokud vám roste kolem domu, připravte si z něho třeba tyto chutné těstoviny podle receptu od paní Zdeňky Laštůvkové.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Jitka Hemelíková
1. KROK

Medvědí česnek operte pod tekoucí vodou, nechte ho dobře okapat a vložte ho do mixéru spolu s olivovým olejem, solí, pepřem a semínky. Vše promixujte na hladkou kaši.

2. KROK

Těstoviny uvařte podle návodu al dente, promíchejte je s připraveným pestem z medvědího česneku, rozdělte na talíře, posypejte strouhaným parmazánem a podávejte.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů