Tvarohový koláč s třešněmi a vanilkou - postup přípravy
Tvarohový koláč s třešněmi je výjimečný svou lahodnou kombinací nadýchaného tvarohu a osvěžujícího ovoce. Výhodou přípravy je její rychlost a jednoduchost.
Ingredience
Zdobení
Tvaroh smíchejte se zakysanou smetanou, cukrem, špetkou soli, vanilkovým cukrem, vejci a škrobem.
Tip: K lepšímu propojení ingrediencí můžete použít tyčový mixér.
Krém nalijte do formy na pečení vyložené pečicím papírem a připravte zdobení. V misce smíchejte třešně se škrobem a poté jimi pokryjte celý povrch dezertu.
Tvarohový koláč s třešněmi pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 50 minut. Poté otevřete dvířka a nechte dezert v troubě dalších 20 minut dojít.
Tip: Dezert servírujte posypaný moučkovým cukrem, nakrájený na kousky.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Yuliya Small