Vepřové rarášky s bramborovou kaší - postup přípravy
Rarášky jsou zajímavou obměnou tradičního řízku, kterou můžete naservírovat i ke slavnostním příležitostem. O recept se s námi podělila paní Petra Pospíchalová.
Ingredience
Maso nakrájejte na menší kousky a dejte ho do mísy. Cibuli nakrájejte nadrobno a přidejte ho k masu. Prolisujte k němu česnek, přidejte solamyl, vejce, majonézu a hořčici.
Dle chuti dodejte také vegetu, pepř a worcesterovou omáčku. Vše zamíchejte a nechte v lednici odpočívat minimálně 1 den.
Před smažením směs dosolte dle chuti a tvořte z ní na rozpálené pánvi placičky, které smažte pomalu dozlatova. Rarášky jsou výborné s bramborovou kaší a čerstvou či nakládanou zeleninou.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.