Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Vepřové rarášky s bramborovou kaší

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Vepřové rarášky s bramborovou kaší - postup přípravy

Rarášky jsou zajímavou obměnou tradičního řízku, kterou můžete naservírovat i ke slavnostním příležitostem. O recept se s námi podělila paní Petra Pospíchalová.

Ingredience pro:
3 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Lucie Jelínková
1. KROK

Maso nakrájejte na menší kousky a dejte ho do mísy. Cibuli nakrájejte nadrobno a přidejte ho k masu. Prolisujte k němu česnek, přidejte solamyl, vejce, majonézu a hořčici.

2. KROK

Dle chuti dodejte také vegetu, pepř a worcesterovou omáčku. Vše zamíchejte a nechte v lednici odpočívat minimálně 1 den.

3. KROK

Před smažením směs dosolte dle chuti a tvořte z ní na rozpálené pánvi placičky, které smažte pomalu dozlatova. Rarášky jsou výborné s bramborovou kaší a čerstvou či nakládanou zeleninou.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů