Krémová budapešťská pomazánka s červenou kapií - postup přípravy
Krémovou budapešťskou pomazánku si podle YouTube kanálu Vaříme s Mozkem doma vytvoříte doslova za pár minut. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, pokud se však snažíte si udržet štíhlou linii, použijte ji jako dip k nakrájené zelenině.
Ingredience
Očistěte si cibuli a nakrájejte ji spolu s červenou kapií na malé kostičky. Tvaroh dejte do mísy, přidejte změklé máslo a důkladně promíchejte.
Do tvarohu vmíchejte 2 zarovnané lžičky mleté sladké papriky. Přidejte nakrájenou cibuli a papriku a následně důkladně promíchejte.
Pomazánku dochuťte solí, pepřem a velmi důkladně promíchejte, aby se propojily všechny chutě. Poté ji ozdobte zbylou červenou paprikou. Podávejte ji nejlépe s čerstvým pečivem.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem