Zapečené kaiserky se sýrem a salámem - postup přípravy
Hledáte-li tip na rychlou svačinku nebo večeři, určitě vyzkoušejte tento recept na zapečené kaiserky se sýrem a salámem. Pochutnat si na nich budete moci už za 15 minut a oblíbí si je celá rodina.
Ingredience
Kaiserky nařezejte v místech, kde jsou viditelné rýhy už při jejich zakoupení. Každý výřez vyplňte polovinou plátku sýra vloženého do kolečka salámu.
Poznámka: Výběr druhu sýra a salámu je čistě na vás. Zvolte takové ingredience, které potěší vaše chuťové pohárky. Skvěle chutná například sýr gouda v kombinaci s gothajským salámem.
V míse rozšlehejte vejce, zamíchejte do něj provensálské koření a celý povrch kaiserek jím pomažte. Následně pečivo položte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předem vyhřáté troubě na 180 °C po dobu 10 minut.
Tip: Před podáváním nechte kaiserky mírně vychladnout a ozdobte je listy bazalky.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Kulinarne przygody