Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Nakládaný hermelín s cibulí a česnekem

2,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Nakládaný hermelín s cibulí a česnekem - postup přípravy

Pokud jste milovník nakládaných sýrů, vyzkoušejte tento recept podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Nakládaný hermelín si nejlépe vychutnáte s oblíbeným vínem, pivem a především s čerstvým pečivem.

Ingredience pro:
1 sklenice
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte je na tenké plátky. Červenou papriku důkladně omyjte, zbavte ji semeníků a nakrájejte ji na proužky.

2. KROK

Zeleninu přendejte do mísy, přidejte mletou sladkou papriku, dijonskou hořčici, mletý pepř, nové koření, sůl a lžíci slunečnicového oleje.

3. KROK

Vše velmi pečlivě a důkladně promíchejte. Hermelín nakrájejte na měsíčky a dejte ho stranou. Do sklenice vložte část zeleniny a poté přidejte část sýru.

4. KROK

Na hermelín položte zeleninu, přijdete bobkový list, opět přidejte sýr a poté ho zakryjte zbylou zeleninou. Nakonec vše zalijte slunečnicovým olejem.

5. KROK

Sklenici uzavřete, lehce s ní zatřeste a uložte ji na týden do lednice. Poté sýr servírujte s oblíbeným nápojem, čerstvým pečivem a zeleninou.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů