Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rybí salát ze šprotů s jarní cibulkou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Rybí salát ze šprotů s jarní cibulkou - postup přípravy

Milujete-li ryby, určitě nevynechejte možnost vyzkoušet tento recept na rybí salát ze šprotů s jarní cibulkou. Výhodou salátu je jeho velmi rychlá příprava, která vám nezabere ani půl hodiny.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Do hrnce vlijte vodu, osolte ji a přiveďte k varu. Vložte do ní vejce a vařte je po dobu 10 minut. Po vychladnutí je oloupejte a nakrájejte na malé kousky.

2. KROK

Šproty vyndejte z konzervy a vložte je do mísy, kde je vidličkou rozmačkejte. Jarní cibulku opláchněte vodou, nakrájejte ji nadrobno a přidejte ke šprotům. Na kostičky nakrájejte také salátovou okurku, kterou jste předtím omyli a vsypte ji do mísy.

3. KROK

Ke směsi se šproty přidejte uvařená vejce, hrášek, vše ochuťte pepřem a solí a zamíchejte společně s přidanou majonézou.  

Poznámka: Hotový salát servírujte s oblíbeným pečivem. Salát můžete ozdobit také čerstvým koprem.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů